Friday, October 30, 2015

FIRST SEMESTER


Hai Assalamualaikum,

Yeayy ! first semester done everybody hahaha. start from daftar poli, msk, minggu kelas, study week and final semuanya kelakar for this semester, tak semua benda tu kelakar la, tapi bila difikirkan balik tu kelakar lah jugak hahaha, sekejap je dah habis first semester lepas tu dah start second then third, then fourth dan seterusnya lepas tu habis hmm semakin pantas waktu berlalu.

First dapat tahu dapat masuk poli shah alam, happy sangat, sebab dah banyak kali check upu tak dapat sekali check laman web poli dapat, Alhamdulillah sangat and lagi sekali happy sebab dapat tahu sama dengan gana hahaha tak sangka dapat sama poli, tapi lain course lah aku ambik business dia engineering but still boleh jumpa kan hahaha

First daftar ingat lagi 15 jun, takut excited semua ada haha, time tu ada kenal budak engineering sorang ni nama dia huraiyah, dia baik until now kalau jumpa still tegur senyum, then the next day ada msk, msk dua hari je so ulang alik lah dari bukit jalil pergi shah alam ibu hantar balik naik ktm, time msk dapat ramai kawan dari jabatan yang sama, until now ada yang still tegur ada yang hmm hahaha

Bila start first week class itu paling kelakar hahaha, suspect denggi lol ! kelakar sangat orang semangat nak pergi class dia kena demam denggi, jadi dua hari je lah ke class dan hari hari berikutnya kita mc duduk di rumah betemankan air hahaha, dah lah bulan puasa, dugaan betul time tu, kesian kakak bella sebab kena tinggal tidur sorang hmm  

Then, duduk shah alam, sewa rumah deat prima u1 with kak bella and kaktiq my roommates yang selalu masak selalu teman dan selalu jadi kawan gaduh nani, tak sangka boleh rapat dengan kaktiq sebab time sekolah dia sombong hahahha kenal kak bella sangat la best dia baik walaupun garang suka bebel hahaha tapi dia cute okay and yeah kenal kak farina, dia baik sangat ! love all my kakaks

Then second until fifteen weeks of class, start rapat with all my classmates, paling rapat eva mar mus arissa, hahaha my genglima lol, diaorang sangat la gila, masuk air la and start to know each other, perangai macam mana apa semua, tak pernah sangka akan dapat kawan yang boleh satu kepala dengan kita and first kenal diaorang tak sangka diaorang semua gila hahaha

And 19 oktober hari tu final exam start, Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar, this week dah start cuti after habis paper mikroekonomi hari rabu hari tu yeayy ! dah habis first semester, sekejap je macam macam jadi takde lah banyak pun, tapi banyak kenangan thank you genglima, thank you jiran bawah rumah lol, thank you to my kakaks, thank you classmates, thank you yasmin you still there walaupun kita jauh eleh bangi je pun, thank you erra kerbaus xoxo, muah.


genglima 

much love,
nani 

1 comment: