Sunday, October 18, 2015

RANDOM


Hai Assalamualaikum.

its been a long time tak bukak tulis blog hahaha, dah lama nak start tulis balik but selalu busy and then lupa dan biarkan ia menjadi angan angan. and now ! nak start balik,  nak share cerita,petua or maybe untuk bagi motivasi dekat orang ke mana tahu hahaha walaupun diri ini tidak bermotivasi sangat but nak try jugak bagi orang semangat untuk teruskan hidup hmmmm

dulu, time tulis blog umur baru 15, 16 lol zaman sekolah menengah semua orang sibuk nak buat blog and share cerita cinta kawan cikgu hahahaha, now i'm 18 ! hahahaha tak sangka okay, rasa sekejap sangat macam baru semalam masuk sekolah bj tu hmm. i miss school but its okay, hahaha. sekarang ni i try untuk tak tulis or share cerita merapu merepek macam dulu hahaha

rasa macam budak budak sangat dulu share benda yang geli geli or maybe luahan perasaan yang over sangat sampai tak boleh nak move on katanya, okay hahaha. since dah 18 ni, marilah saya share serba sedikit pengalaman habis sekolah hmm, rasa macam dah besar sebab belajar dekat u hahaha , pelik pun ada sebab cara pembelajaran semua berubah wow

first time nak masuk kelas sangat menakutkan sebab saya seorang yang takut nak belajar benda baru, takut benda tu susah, takut tak boleh bawak but Alhamdulillah ada subject yang boleh bawak ada yang hmmm kena study hard kalau nak dapat markah tinggi haih itu yang paling payah dan susah nak buat sebab me is so malas hahahahaha 

study dekat politeknik shah alam best, tempat dia okay pensyarah okay ada je yang boleh la, but buat masa ni semuanya okay, Alhamdulillah untuk sem 1 ni, and harap untuk semua sem pun sama lah macam sem ni hehehe, oh yeah ! esok dah start final and our first paper is pengajian malaysia, Goodluck semua budak budak kelas DPM1A, do your best guys.

much love,
nani

No comments:

Post a Comment